Vad tycker ni om min ny header och bakgrund ? Jag satt och pysslade med denna bakgrunden i natt men den blev för liten och så funkade inte koderna som jag ville. Jag kan påpeka att jag är inte den bästa på att göra blogg designer, så jag är nöjd :-)!

Det jag inhandlade när vi var på Kiviks marknad var dessa pärlor som liknar dödskallar i lite olika färger. Jag köpte även pärlorna som sitter i mellan skallarna. Hjärtat och de två pärlorna bredvid hade jag sedan tidigare.
Jag berättade i detta inlägg att jag hade fått ett liknade armband i student present så jag tycket det  var lite kul att hitta skallarna på marknaden. Nu kan jag göra några armband som är extra personliga för mig. Jag tycker det är fint när jag blandar den lite rockiga/ hårda stilen med ett hjärta och lite annat material som gör det lite mer sött om ni förstår hur jag menar ^-^?
När jag gjorde det första gången så gjorde jag det med ett elastiskt band. Dock så är det bandet lite gammalt och har nog därför tappat sin elastiska funktion. Jag trädde om det med fiskelina som ni kanske ser en skymt av på vänstra sidan.

Vad tycker ni ? Fint eller fult ? :-)