Balen blev jätte lyckad tycker jag! Helt okej trerätters, trevligt sällskap och helt enkelt en bra kväll enligt mig!

Baldagen började först med att Hannah som är en kompis till mig gjorde håruppsättningen och sminket. Sedan så klädde jag på mig min klänning och inte långt efter det kom Johan och hans mamma hem till oss. Innan vi åkte iväg ville mammorna fotografera oss och efter det satte vi  oss i bilen som för övrigt var en vit cabbad bubbla. Vi blev körda till min skola för att bli fotograferade och sedan körde vi vidare till balen. När vi körde dit så tog vi en annan väg och kom fram lite snabbare än vad de anda bilarna gjorde. Vi körde vidare en liten bit för att ringa och se vart de andra tagit vägen. När vi sedan skulle starta bilen så hade batteriet dött. Men som tur var det inte så långt att gå och vi gick in i ledet och började gå fram till den röda mattan. Jag tror att vi smälte in bra och att det inte såg allt för konstigt ut hehe! När vi kom in i byggnaden så blev vi avkryssade  och sedan blev vi fotograferade i en trappa. Jag har dock inte fått se bilderna från trappan än. Efter det gick vi in i lokalen där vi skulle äta och sedan gick vi ut på baksidan där det fanns en fin brygga ut i havet. Där blev vi fotograferade igen. Mamma hade min gamla 450D och pappa fick ha min 5 mark II kamera och fotografera med. Mina föräldrar är inte de bästa på att fotografera men jag hade ställt in kameran på AV så att det skulle bli lite lättare för dem.
När alla hade fotograferats klart så gick vi in och började på tre rätters middagen.
Efter maten så var det ett band som spelade och efter bandet var det en dj som spelade olika låtar. Det blev inte så mycket dans för oss utan mer mingel med de andra som inte heller kände för att dansa ;-).

Nu ska jag sluta skriva för jag märker att i detta inlägg blev det mycket text för er att läsa!
God kväll alla!

En del av klassen och kavaljererna.


Så här ser ryggen ut på klänningen ♥.

Hej!
Nu har Hannah precis varit här och fixat mitt hår och smink. Hannah är en gammal klasskompis till mig. Jag är jätte nöjd med allt. Tack så mycket Hannah! Bilder kommer imorgon.

Så här blev naglarna jag gjorde igår.
Ha en bra dag!

Igår när min pappa kom hem så hade han köpt kläder från ”Jack And Jones” till sig själv och då hade han fått med sig på köpet en liten högtalare som jag fick. Den passar till de vanligaste hörlursuttagen och då till Iphone 4s. Perfekt till sommaren när jag ska till stranden.I morgon ska jag gå på bal så idag var jag och fixade till mina naglar. Bild får ni se i morgon eller om ni är nyfikna! Gå in på min Instagram @sofiedj. När ni ändå är där kan ni ju klicka på follow om ni har lust ;-).

Fotografier tagna av mig (Sofie Duvhök Johansson) + Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM