Jag köpte två av nagellacken som ni ser på fotografiet ovan i New York (nagellacken till vänster och  höger är köpta i New York i butiken som heter Sephora). Nagellacket i mitten köpte jag när Emma och jag var och besökte Grekland/Rhodos dock i samma butikskedja (Sephora). 

 Nu ska jag dricka upp min morgondrink (jag har varit på en timmes morgonpromenad innan). Hoppas ni får en bra dag! Till er som har höstlov säger jag ta vara på lovet och njut ;-)! 

Igår var en dag då jag och mamma gjorde mycket men inte stressade.

Vi hann bland annat kolla på en lokal där jag ska fotografera porträttfoton, tränade en runda på gymmet (för mig blev det konditionsträning, armar och mage), vi lunchade vid havet, promenerade en snabbis i blåsten / stormen  och på kvällen så hade vi bokat ”hot stone” massage på Kurortstaden.
En riktigt mysig dag i ett ganska ruggigt Sverige! Vardagslyx är bland det bästa som finns!

När vi sedan hade varit hemma en stund och jag hade hunnit rensa i datorn så började jag känna mig lite yr. Massören hade sagt till oss att vi skulle dricka mycket vatten. Jag drack därför en sodastream flaska med bubbelvatten och två stora koppar med te haha !

Hoppas ni får en bra dag!
(@sofiedj)
Igår kväll så skrev jag att jag hade gjort chokladbollar av matkvarg och det stämmer.
Jag hade läst en blogg där de visade en bild på chokladbollar och blev lite sugen på att baka. Dock så funderade jag på hur jag skulle kunna göra chokladbollarna utan så mycket smör/fett som det finns i en vanlig chokladboll. Jag visste att jag hade en burk matkvarg i kylskåpet och kom på att kvargen är ungefär i samma konsistens som rumstempererat smör. Jag använde mig  av ett vanligt recept på chokladbollar men istället för 100 g smör så bytte jag ut smöret mot en burk matkvarg och havregryn mot dinkelflingor.

Jag tycker att de blev goda och mycket lika vanliga chokladbollar. Dock tycker jag att matkvarg kan ge en liten sträv eftersmak eller hur jag ska förklara det.

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke och rulla till bollar. Rulla sedan matkvargchokladbollarna i kokos. Klara att ha till mellanmål/fika eller liknade.
(receptet står i bilden)
I stället för vaniljsocker kan ni byta ut det mot vaniljstång om ni vill och om ni är vana att inte äta saker med socker i så ta bort stevian helt.
Om ni gör matkvargchokladbollarna kan ni ju skriva en kommentar till mig här nedanför inlägget och säga vad ni tycker :-).