Igår var jag helt ledig <3. Jag började min dag med en lång sovmorgon till kl 10:00 ;-). Efter det så började jag städa lite smått. När jag hade städat ett tag så ringde jag Emma och frågade om vi skulle äta lunch i stället för fikan som vi hade bestämt först.
Vi åkte och åt på en sushi restaurang lite utanför centrum som har riktigt god sushi! Efter lunchen åkte jag hem igen och bakade knäckebröd och fortsatte att städa.
När jag var klar med städningen åkte jag och mamma och handlade inför kvällens middag och gick en runda vid havet.

På kvällen sedan så blev det en runda på gymmet för min del. Alltså en helt okej dag enligt mig ;-)!

Dagen innan hittade vi en Starbucks som vi dagen efter besökte. Vi satte oss på cafét och gjorde en någorlunda plan på hur vi skulle spendera resan ;-). Efter det så tog vi en buss till en strand där vi solade och badade. Innan vi tog bussen hem igen testade vi  ”fiskmassage”. Jag tyckte det kändes som att få små elstötar när fiskarna bet på en ;-)!. Dock tycker jag att det var ganska behagligt efter ett tag. Efter behandlingen så blev mina fötter mycket lena.

Bilden blev inte den bästa som ni ser men jag vill i alla fall visa upp hur det såg ut när fiskarna nafsade på mina fötter :-)!

Fotografierna är tagna av mig Sofie Duvhök Johansson + Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,4 USM