Har jag varit ledig, pappa har varit här och hälsar på och jag har blivit förkyld. 

I lördags arbetade jag ett jätte långt arbetspass på jobbet och sedan kom pappa och hämtade upp mig.  Vi körde sedan till kollektivet som jag bor i och packade upp pappas saker några saker han hade med sig hemifrån till mig.  

På söndag så sov vi till ca kl 10:00-11:00 sedan så åt vi frukost. Grötfrukost med te har blivit pappas och min stansad här ;-). Efter frukosten promenerade vi till aker brygge i det soliga vädret. När vi sedan gick tillbaka så stannande vi och åt på Vapiano. Jag tog en kycklingsallad och pappa tog en pizza och till efterätter så delade vi på chokladkaka och drack varsin kopp kaffe.   
Mysig dag <3!!!
 Hej hopp! 
Idag har jag varit ledig och hunnit med en del. Jag har städat mitt rum, bakat nyttiga muffins, träffat Matilda (som jag nästan inte har träffat alls fast att vi bor i samma stad nu), shoppat julklappar, varit på expert och hört om det hade iPhone 5s (tyvärr inte), tränat och käka kvällsmat med några i kollektivet. En bra dag helt enkelt!!! 
Bild från fiket Matilda och jag var på.  Vi delade på en vit choklad scones och en choklad scones. Fiket var jätte mysigt med trämöbler. Det kändes som att vi var på fjället i en hytte (hytte är ett hus norrmännen har som en sommarstuga ungefär) och att vi snart skulle ta på och skidorna och åka ett par åk ;-). 


En sak ni kanske inte visste om mig är att jag gillar för det mesta att går runt i mataffärer. Jag tycker det är kul att se hur utbudet ser ut och vad för roliga matvaror butiken har . Haha en liten udda sak att tycka om eller tycker ni också det kan vara kul att strosa runt i butikerna?

Dessa två matvaror köpte jag i alla fall med mig hem för någon dag sedan. Yogi Tea Choco och ekologiskt osaltat jordnötssmör.