Idag tar jag mig tillbaka till Norge och vardagslivet där. Jag har haft 2 veckors underbar semester med familj och vänner och jag uppskattar er enormt mycket!!! Varje person på sitt speciella unika sätt tack för ni finns i mitt liv <3!!! 

Jag blir alltid så kluven när jag ska resa igen. I Sverige har jag min familj och mina närmsta vänner och i Norge har jag skapat mig en vardag med arbete och människor jag bryr mig om. 
Så känslan är kluven som sagt...
Ha en bra dag så skriver jag igen när jag är i Norge. För mer bilder från min vardag hittar du på min Instagram @sofiedj
// Sofie Duvhök Johansson 
I morse var mamma och jag på torget och köpte jordgubbar, lite grönsaker, och blommor. Blommorna ska jag göra en midsommarkrans till mig själv av :-). Resultatet visar jag senare. Ha en fortsatt bra dag :-D!!! Igår började dagen med en promenad på ca 45 minuter tror jag det var ;-). Tog nämligen inte tiden utan jag bara gick och njöt av att gå i denna stan hehe. 

Efter det gjorde jag min frukostrulle som du ser i förra inlägget, solade på balkongen hemma och sedan ringde Bea och frågade om jag ville åka med henne och barnen för att fiska krabbor ;-). 
Självklart ville jag detta!!! Det blev några krabbor, piknik och solande. Mycket mysigt!!! 
När jag kom hem igen packade jag om väskan och cyklade till gymmet och körde lite lättares ben övningar + några övningar för magen. 
Squat, urfallssteg, box hopp, och några övningar till som jag inte kan namnet på.  Jag avslutade passet med ca 15 min på löpbandet 15 lutning och 3,5 i hastighet. Det gick inte snabbt men svettig blev jag efter alla övningar för benen ;-). 

Idag får vi se vad dagen bjuder på. Jag vet i alla fall att det blir någon promenad med vovven, en runda på stan för att fixa lite saker och ett gympass med Bea. Vi ska köra axlar framsida och baksida :-). 

Ha en fin dag !!! 
//Sofie Duvhök Johansson