Hej hopp. Här ligger jag vaken kl 03:00 och väntar på att få sova lite till. 

Igår slutade jag tidigare från jobbet så då gick jag till affären och handlade kyckling, grönsaker och ägg. Sedan åkte jag hem och bytte om till träningskläder. När jag sedan var på väg till träningen så kom jag på att jag behövde köpa sötpotatis ;-). Jag har nämligen börjat äta lite renare nu. I ca 3 dagar har jag gjort detta så får vi se hur min kropp reagerar :-). 
Vad äter jag då, ca 6 mål om dagen. Kyckling, grönsaker, havregryn, ägg, fisk, riskakor, med mera. 
Varför har jag då börjar med detta ?
Efter jul kom jag in i ganska dåliga rutiner som att gå och småäta, åt ganska mycket nötter och det slank ner lite godis här och var utan att det var lördag ;-). 
Så då tänkte jag att det skulle vara bra att få lite fasta rutiner på saker och ting igen. En så länge tycker jag att det funkar bra och jag har inte varit så hungrig som jag trodde jag skulle vara. 
Det kan nog bero på att jag tar med mig matlådor och då vet jag att jag har bra mat om lagom med mat som jag kan äta under dagen. Detta gör att jag inte går och småäter än så länge ;-)! 

Fortsättning följer haha ;-). 

PS: här kommer en bild från min Instagram från gårdagens träning. Jag kan fortfarande göra den så kallade bryggan. Haha det trodde jag nästan inte skälv ;-). 
 
Ha en fin lördag allesammans!!! 

Kommentera

Publiceras ej