Hej hej! Igår arbetade jag ett ganska långt pass och sedan åkte jag till gymmet. Jag kännde mig ganska trött men ville köra ben (fokus på rumpan) så det var bara att börja värma upp och göra sitt bästa just då!!!

Passet gick mycket bra och det var nog ett av de bättre denna veckan :-D

Ha en fin fredag och här kommer en selfie från gårdagens pass. Bara för att jag kan haha ;-) 😝😂😜
// Sofie Duvhök Johansson 
Att variera kryddorna på din kyckling om du äter ungefär samma saker dagligen är ett tips på lite variation ;-). 

Jag är faktiskt inte trött på kyckling och sötpotatis är fortfarande super gott!!! 
Men kryddorna gör det extra gott och min favorit just nu är taco mixen längst ner på bilde och sedan en stark cjillisås som inte är med på bild. 

//Sofie Duvhök Johansson 

 

Dagen efter så var det söndag och ledig dag för min del. Jätte skönt!!! Jag fick städar och tvättat så kallade måsten och sedan var jag ute på en jätte härlig skogspromenad. 

Jag älskar verkligen söndagspromenaden i skogen och jag tycker fortfarande det är häftigt att kunna ta t-banan från centrum till skoge på några minuter <3.  

Det var en intensiv vecka med mycket över allt så det var så skönt att bara ta på sig mysiskläder, sätta på en go musik lista och ta min lilla rosa smart shaker i handen och  bara gå helt själv i den vackra naturen. Den rundan jag gick tog ca 1,30min lite mer. 

På kvällen sedan rev jag av ben och rygg i gymmet (24fitness). Två ganska stora muskelgrupper men jag kände att det behövdes efter lite godis och annat smått och gått ;-)!  
Jag stannade nog där några timmar och bara körde. Det var så skönt :-D <3!!! 

Så här underbar natur hade jag och promenera i. LOVE IT!!! 

// Sofie Duvhök Johansson