I söndags blev jag sjuk. Jag hade ont i halsen och snorig (vet inte om jag hade feber testade mig aldrig). Som tur va så hade jag ledigt i två dagar måndag och tisdag. Den första dagen sov jag mest och den andra dagen så sov jag, gick en liten promenad och kollade på webb-tv. Jag brukar ha den turen om jag låter mig själv få sovaut i så där 10-12h så brukar min kropp återhämta sig snabbt. Men sådan tur hade jag inte denna gången :-(! Jag är nämligen fortfarande snorig och hostig (det är värst på nätterna)... 

Hur går det med träningen denna veckan då ? Inte alls bra har inte besökt gymmet på snart en vecka men denna gången låter jag faktiskt min kropp återhämta sig innan jag kör på igen. 

Ne nog om min förkylning...

Imorgon kommer jag att flytta till ett nytt rum i ett nytt kollektiv. Jag har trivts jätte bra här och människorna är goa. Men min vän och jag kom överens innan jag flyttade hit att jag bara kunde bo här några månader. Så nu är det dags att flytta till nästa näst ;-). 
För mig känns det lite mer på riktigt nu. Att jag faktiskt arbetar och bor i Norge ;-). 

Jag kommer att uppdatera er mer under vägen. Ha en bra helg nu! 
// Sofie DJ

PS: Jag fick sådan foto lust nu i kväll så jag klippte ihop ett litet collage på porträttfoton jag har visat upp här på bloggen innan. 


Mywayoflife, Norge, Oslo, Sofie Duvhök Johansson, flytta, foto, fotografering, kamera, nytt,

Kommentera

Publiceras ej