...I mitt macro objektiv <3.
 
Mamma, pappa och familjens lilla hund kom till mig vid lunch tid den 7 (söndag) juni 2015. Vi gick och åt mat på Akers brygge som inte ligger jätte långt ifrån kollektivet jag bor i (Oslo/Norge). Efter räck frossa (för min del) så åkte vi vidare till för att gå en liten promenad. Vi tog en kaffe och mamma och pappa fikade på en bulle. Jag var fortfarande så mätt så jag tog mig bara en kaffe. Sedan gick vi oss en liten tur vid havet/ hamnen.
 
Jag tog med min Canon kamera och tog några bilder med mitt macro objektiv som jag inte har rört på många månader. Det jag ändvänder mig av mest är ett 50mm 1,4 canon original och när jag har hjälpt till på fitness tävlingar så brukar det bli bäst med mitt teleobjektiv som jag kan zooma med. Det var riktigt kul att få använda macrot igen och jag blev lite nyförälskad i det objektivet som om jag fick det på nytt hehe ;).
 
Nu ska jag snart sova och sedan blir det en ny dag med nya äventyr!
God natt till er där ute :D!
 

©SofieDuvhökJohansson
@sofiedj
 
 

1 kommentarer

Fyrtiotaggare.com

08 Jun 2015 05:20

så fina bilder. Jag önskar att det fanns ett tillräckligt bra macro till mobilen 😅 eftersom jag inte har någon kamera. Jag får helt enkelt njuta av dina bilder i stället :)

Svar: Tusen tack för de orden! Kul att du gillade bilderna :)!!!
Sofie Duvhök Johansson

Kommentera

Publiceras ej