I lördags var jag på arbetet från 10:30 till ca 17:00. Det var en lung dag med nästan inga gäster. Efter jobbet åkte jag in till stan och köpte mig en smhootie och någon form av chokladbolle. Detta hade jag sätt fram emot nästan hela veckan som gott ;-). Båda sakerna var super goda och kommer köpas igen. Tyvärr är det ganska dyrt. Kg tror det är ca 69 nok för drickan och ca 51kr för chokladbollen. Men det är bara lördag en gång i veckan haha ;-). 

Jag gick sedan upp till gymmet och tränade lite ben. 
-marklyft 
-bulgariska squats 
-vanliga squats
-kick backs i kabel 
Och några ca 4-5 andra maskiner som jag inte kan namnet på. Jag vet hur jag ska göra övningen och vart den tar  men inte vad övningen heter ;-P. 

När de andra och jag var klar med träningen så gick vi ut ett gäng för att äta. Vi gick ner från 24fitness på Karl Johan gatan mot Aker Brygge. På vägen ner så såg jag att Ben and Jerrys butiken var öppen så då blev det en spontan två kuler glass i strut där ;-).  

Vi gick och åt på BugerHouse som är en egen avdelning till Bighorn steak house. 
Där beställde vi så klart in hamburgar och massa tillbehör. 

När vi hade ätit och suttit och pratat en stund gick vi ut och tittade lite på bryggan och så bjöd sötaste Annie os på glass. Hehe så där slank det ner en kula glass igen ;-)! 

Efter det så åkte Annie och hennes familj hem och vi gick upp mot gymmet igen och sedan till lägenheten. 

När vi hade kommit hem och lagt oss i soffan för att kolla på tv:n så somnade jag och märke senare att bästa bäbisen bär in mig till sängen för att jag inte skulle behöva sova på soffan ;-). 
Summa sumarum helt toppen kväll i gott sällskap så tusen tack för det kära vänner <3! 

Kommentera

Publiceras ej